Missie

Vercom International, is meer dan 25 jaar producent van polypropyleen verpakkingsmaterialen, alsook toeleverancier van een breed assortiment technisch hoogwaardige en Foodgrade- Pharma en standaard Big Bags.

Met een jaarlijkse afzet van +/- 2.500.000 Big Bags is Vercom International uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare fabrikant/leveranciers van FIBC`s (Flexible Intermediate Bulk Container`s) – ook wel Big Bags genoemd – alsook andere PP geweven zakken. Vercom International heeft partners in Turkije en India en verkoopkantoren in België, Nederland Frankrijk en Bulgarije.

Uitgangspunten Vercom International

• Constante innovatie van producten

• Lange termijn partnership met zowel onze leveranciers als afnemers

• Technische expertise van onze medewerkers om snel te kunnen anticiperen op de wensen van onze afnemers.

• Korte lijnen voor een snelle en duidelijke communicatie

• Aanbieden van onze producten tegen zeer scherpe prijzen, zodat onze afnemers hun verpakkingsbudget kunnen optimaliseren.

• Voldoende eigen opslagfaciliteiten

Volledige productieproces

Wij beschikken over een groot en up-to-date machinepark, geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij verzorgen daarmee het gehele proces zelf; van productie, bedrukken en nabewerking.

Snelheid

Vercom International is een bedrijf van snelheid en korte levertijden met een flexibel logistiek systeem, waarbij uw producten op de juiste wijze en in optimale staat worden vervoerd en afgeleverd.

Ons team

Het gespecialiseerde team van Vercom International staat elke werkdag voor u klaar! Met de verschillende expertises binnen ons team kunnen wij snel anticiperen op uw wensen en de ontwikkelingen in de markt. Onze professionele en enthousiaste medewerkers denken graag met u mee en stellen alles in staat om aan uw wensen te voldoen en waar mogelijk advies te geven.